fbpx
Selecteer een pagina

Bianca Vroonen

Life Coach / Transformatiecoach / Loopbaancoach / Trainer / Mentor Optimist & Creatieve Geest / Motivator & Inspirator

Eerstelijns hulp bij het ontdekken van je ongelimiteerde potentieel

Hoi, ik ben Bianca! Ik daag je uit om samen met mij je ongelimiteerde mogelijkheden te ontdekken. Bouw een gelukkig en succesvol leven uit en wordt de beste versie van jezelf!

Mijn verhaal

Eerlijk gezegd heb ik een behoorlijk zorgeloze jeugd gehad… ik had ouders die nog samen waren (nu nog steeds trouwens), ik had vriendjes en vriendinnetjes, ik had een hond, hobbies, … Ik werd niet gepest, kwam niets te kort, had geen problemen, was geen rebel. Nee, ik was eigenlijk best ok! Ik kleurde mooi binnen de lijntjes. Ik was een middelmaat, nergens echt goed in, maar ook nergens echt slecht in. Ik was de grootste grijze muis die je in de massa maar kon vinden!

Of jawel… er was wél iets waar ik echt in uitblonk… ik maakte nooit iets af. Ik begon altijd met veel enthousiasme aan iets nieuws, maar vaak verdween dat enthousiasme weer even snel als het gekomen was, hield ik ermee op en ging weer op zoek naar iets anders.

Na een opleiding als vertaler ben ik als management assistent in het bedrijfsleven terechtgekomen. Na een paar jaar werd het me echter al duidelijk dat administratie niet echt mijn ding was. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld toen de gelegenheid om een eigen zaak te runnen zich voordeed. Samen met mijn vader heb ik begin 2000 een reiskantoor overgenomen. Ik vond het heerlijk om mijn eigen baas te zijn en ik vond het heerlijk om voor mijn klanten hun droomvakantie in elkaar te puzzelen!.

En toch verliep het allemaal niet zo vlotjes als ik aanvankelijk dacht. Het heeft alleen lang geduurd eer ik het onder ogen durfde zien: ik was niet gelukkig, had conflicten met mijn ouders, deed mijn werk niet meer graag… ik zat vast, ik wist het niet meer… en ik was absoluut niet blij met de persoon die ik elke morgen in de spiegel zag! Maar ik zag geen uitweg, dus ik bleef gewoon gaan. En elke dag viel het me zwaarder om te blijven doen wat ik moest doen en na een tijdje zelfs om uit mijn bed te komen. Tot een zware depressie zich aandiende en bij mij even het licht uit ging.

Gelukkig heb ik begin 2013 de weg gevonden naar persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei. Voor het eerst in mijn leven kwam ik thuis bij mezelf… Ik ontdekte wie ik écht ben, en ik ontdekte vooral wat ik wou doen met mijn leven. Voor het eerst had ik een echt doel in mijn leven. En een missie. En een visie!

Mijn “Waarom”

Mijn Missie

Ik wil zoveel mogelijk mensen activeren en inspireren om het leven van hun dromen te leiden, de liefde van hun leven of de job van hun dromen te vinden. Het maakt niet uit wat je wil bereiken, niets is onmogelijk. Het mooiste is dat je zelf kan kiezen hoe je je voelt en wat je denkt.

Waarom?

Ieder mens is uniek, ieder mens heeft een ongelimiteerd potentieel. Ik hou van mensen en het breekt mijn hart om zoveel mensen ongelukkig te zien. Omdat ze er zich niet bewust van zijn dat ze ZELF de touwtjes in handen kunnen nemen om van hun leven een succesverhaal te maken. En ik wil jou daarbij heel graag helpen!

Hoe?

Via individuele coaching, loopbaancoaching, een mastermind of een workshop, help ik jou de mist in je hoofd op te klaren, de juiste afslag te nemen op de rotonde waar je rondjes op draait. Tot je gevonden hebt wie je bent, wat je zoekt en weer helemaal in balans bent

Hoe werk ik?

We maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is namelijk heel belangrijk dat jij je verhaal kan doen, dat we aanvoelen of er een “klik” is en er een vertrouwensband opgebouwd kan worden. Daarna kies jij het coachingtraject dat het best aansluit bij wat je nodig hebt. Een intakegesprek kost 30€.

Zowel individueel als in groep zijn er verschillende trajecten mogelijk: loopbaancoaching (met loopbaancheques van de VDAB), een traject van 3 maanden of 6 maanden, een workshop, groepscoaching, …

Wacht Niet Langer.
Neem Vandaag Nog De Touwtjes In Handen En Ontdek Je Ongelimiteerde Potentieel!

15 + 13 =